willekeurig
hitparade
plaats
soort
naam
element
stijl
architect
vroeger
main

De missie van Belgiumview

Waarom maken 2 mensen een website met meer dan tienduizend foto's over duizenden plekken in België?

Wij willen in de eerste plaats een duidelijke en pedagogisch verantwoorde bron van informatie zijn over ons patrimonium. Hierbij proberen we ook de bouwkundige termen op een zo duidelijk mogelijke manier uit te leggen. En wat is er handiger dan illustratie met foto's? Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de meeste reacties (veelal positieve) vanuit het onderwijs komen.

Belgiumview wil ook meten wat mensen mooi vinden en wat niet. En deze meting gebeurt op een wetenschappelijk verantwoorde wijze. Zulk een meting is tot op heden nog nooit op een ietwat grootschalige wijze gedaan! U kunt ons daarbij helpen, door via willekeurig te stemmen op de plekken die u te zien krijgt.

De onverhoopt grote hoeveelheid inhoudelijke reacties laat ons verder ook toe om op een interactieve wijze meer en meer informatie te verzamelen over ons patrimonium. Door ook uw kennis met ons te delen, wordt Belgiumview een ongelofelijk rijke schat aan informatie, dankzij en voor u!

België is waarschijnlijk nog steeds één van de beste landen om in te wonen. Jammer genoeg zijn we niet chauvinistisch genoeg om van ons land te houden. Belgiumview probeert ons land te promoten, en de ogen de openen voor die vele schitterende plekken die er in ons kleine land zijn. Sinds wij met Belgiumview begonnen zijn, valt het ons op dat wij zelf ook met andere ogen rondlopen, en de vele mooie details opmerken waar we vroeger voorbij holden...

En dit alles... gratis ende voor niets!

U kunt ons helpen!!

Mail ons door wat u weet.

Geef ons uw goede foto's, en laat ons toe die te gebruiken. Let wel op met kopierechten. Dus ja tegen de foto's die je zelf hebt gemaakt, of de foto's van je grootvader. Geen foto's die je uit een boek of van een andere website plukt!Johan en Jan
Belgiumview is eigendom van Atypus bvba (firma van Johan) en Quernus bvba (firma van Jan)
Sponser
Belgium
View
Home
Bronnen
Privacy
Nederlands
Français
English