willekeurig
hitparade
plaats
soort
naam
element
stijl
architect
vroeger
main
--> Hoofdblad --> Lijst van alle plekken Of Vorige
Men vindt deze plek vrij mooi! Gemiddelde score: 5.4 door 2003 willekeurig stemmers.
En U??? Stem op de plekken in BelgiŰ via Willekeurig
(Ref:0001804)
Toon map op Google Maps

De Gekroonde Hoofden te GENT
(Burgstraat 4)

De Gekroonde Hoofden GENT foto
Foto door Jan Boeykens (@Quernus)
De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto:
De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto: De Gekroonde Hoofden GENT foto:
Klik op de kleine foto's om ze te vergroten, klik op de grote foto voor een maxi-formaat.

Deze strikt geordende gevel, bovenaan versierd met voluten en een oculus, is beroemd omwille van de 14 medaillons in de boogvelden van de vensters en deuren. Deze medaillons stellen bustes voor van 14 graven van Vlaanderen, te beginnen bij Boudewijn IX, die in 1204 als kruisvaarder te Constantinopel tot keizer gekroond werd. De reeks eindigt bij Filips II.

Volgens Diederik Paulissen is het is daar zeer goed, lekker en een goede bediening. (en ook mooie bediening. :)) Het is gezellig en zeker de moeite om eens te gaan eten. Voor de verliefden onder ons kan je best de plaats Z9 vragen (want daar is hij voor het eerst met zijn toenmalige vriendin (en nu zijn vrouw) gaan eten...Franšais
English
Sponser
Belgium
View
Home
Bronnen
Privacy